ManşetTarım-Gıda

Doğal arıcılık öğrenmek isteyenler?

0

Permakültürcülerin düzenlediği doğal arıcılık eğitimleri başlıyor.

İstanbul, Çanakkale ve Datça’da düzenlenecek eğitimleri doğal arıcılık uzmanı Debra Roberts verecek.

“Hayatını arılara ve doğal arıcılığa adamış olan” Debra Roberts’un vereceği eğitimlerde anlatılacakların içinde bal arıcılığının temel ögeleri, kovan ekipman ve aletleri, arıcılığa başlamanın maliyeti, ‘organik’ arıcılık ne demek, bir kovana başarıyla girip çıkmanın yolları ve iyi arı bakıcılığı var.

 

 

İlki 4-5 Mayıs’ta İstanbul’da verilecek eğitim, 10-12 Mayıs’ta Çanakkale’de, 17-19 Mayıs’ta ise Datça’da verilecek.

Eğitimlerle ilgili detaylı bilgi için şu adres ziyaret edilebilir.

4-5 Mayıs’ta İstanbul’da gerçekleşecek eğitim, İstanbul Permakültür Kolektifi tarafından Moda’da bulunan Halka Art Project‘in mekanında düzenlenecek. Eğitime katılım için önerilen katkı payı 75 TL. Kayıt için ise [email protected] adresine email atılabilir.

10-12 Mayıs’ta Çanakkale’de gerçekleştirilecek eğitim, Çanakkale Permakültür Topluluğu tarafından verilecek. Eğitime katılım için önerilen katkı payı yine 75 TL. Kayıt için adres ise [email protected]

17-19 Mayıs’ta Datça’da düzenlenecek eğitimi ise Datça Arıcıları organize ediyor. Eğitimin koordinatörü Pınar Kınıkoğlu’na [email protected] adresinden ulaşılabilir. Bu eğitimin önerilen katkı payı ise öğlen yemekleri ve çay dahil olmak üzere 125 TL.

 

(Yeşil Gazete)


More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.