ManşetYeşil Duyurular

Yeşiller Partisi İklim Değişikliği Çalışma Grubu sorularınızı bekliyor

0

SORULARINIZ YANITLANIYOR. CANLI YAYINIMIZ ŞU ANDA DEVAM EDİYOR.

CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYINIZ

Yeşiller Partisi İklim Değişikliği ve Enerji Çalışma grubunun her ayın ilk Çarşambası gerçekleştirdiği “İklim Değişikliği’nde gelinen son durum” temalı toplantıların Ekim ayı ayağında Boğaziçi Üniversitesi Fizik Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Levent Kurnaz okurlarımızdan gelen soruların ışığında bir sunum yapacak.

28 Eylül Cuma günü akşamına kadar yorum bölümüne İklim Değişikliği hakkında kafanıza takılan her türlü soruyu iletebilirsiniz. İklim Değişikliği konusunda çalışmalarını sürdüren ülkemizdeki az sayıdaki bilim insanından biri olan Prof. Dr. Levent Kurnaz hem sizin sorularınıza aydınlık getirmeye çalışacak hem de olası tehlikeleri, yapılması gerekenleri aktaracak.

3 Ekim’de Beyoğlu Yeşil Ev’de gereçekleşecek sunumu İstanbul’da bulunmayan ve/veya Yeşil Ev’e gelemeyecek okurlarımız gazetemiz üzerinden canlı olarak izleme imkanına da sahip.

Temmuz ayında başlayan “Her ayın İlk Çarşambası Toplantıları”nda bugüne kadar yapılan sunumları kısaca anımsayalım.

5 Temmuz 2012 ‘de , Rio’da Rio+20’yi takip eden gazetemizden Devin Bahçeci kendi izlenimlerini bizlerle paylaştı.

1 Ağustos’da Doç. Dr. Semra Cerit Mazlum,’ Rio’da yapılan çevre zirvesinin sonuçlarından yola çıkılarak Aralık ayında Katar’da yapılacak olan iklim zirvesine dair öngörüleri masaya yatırdı.

5 Eylülde Açık Radyo programcısı Ömer Madra ve 350.org’tan Mahir Ilgaz “İklim Değişikliğinin Korkutucu Yeni Aritmetiği” başlıklı bir sunum gerçekleştirdi. Bu sunum gazetemiz üzerinden canlı olarak yayınlandı ve sunum sırasında okurlarımızın yönelttiği sorular konuşmacılar tarafından yanıtlandı.

3 Ekim 2012 günü yapılacak toplantıda ise yukarıda da belirttiğimiz gibi yine rakamlar konuşulacak. İklim değişikliğinin bilimsel temelleri ile yapılması gerekenler sorgulanacak.

Bu ay ki toplantının formatı geçmiş aylardan farklı.. Bu sefer okurlarımız soracak Boğaziçi Üniversitesi Fizik Bölümü öğretim üyesi ve Çalışma Grubu üyelerinden Prof. Dr. Levent KURNAZ cevaplayacak. Sorularınızı gazetemiz üzerinden 28 Eylül 2012 Cuma gününe kadar yorum bölümüne bırakabilirsiniz.

 

Tarih: 3 Ekim 2012

Saat: 20:00

Yer: Beyoğlu Yeşil Ev

 

(Yeşil Gazete)

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.