ManşetMedya-İnternet

Alternatif Medya Buluşuyor

0

Yeşil Gazete olarak 16 Ekim’de Alternatif Medyayı tartışmak için bir şenlik düzenliyoruz.

 

Dünyada etkinliğini giderek arttıran alternatif medya konusunu hem masaya yatırmak hem de ülke içerisindeki alternatif medya ağlarını bu şenlik kapsamında bir araya getirmek gayesi ile 16 Ekim’de Alternatif Medya Şenliği düzenliyoruz. Alternatif Medya Şenliğine herkesi beklediğimizi bir kez daha belirtmek isteriz.

 

Söyleşilerin ve şenlik etkinliklerinin herkese açık olacağı organizasyon hakkında daha fazla bilgiye, alternatifmedyasenligi.wordpress.com adresinden ulaşılabilir.  Şenlik mekânında stant açmak, düzenlenecek panellere tartışmacı olarak katılmak ya da şenlikte gönüllü olarak görev almak isteyenler, etkinliğin web adresindeki katılım formunu doldurarak şenlik koordinatörlerine gönderebilirler.

 

Alternatif Medya Şenliği 16 Ekim Pazar günü 11:00 – 24:00 saatleri arasında İstiklal Caddesi Daracık Sokakta bulunan otopark alanında düzenleniyor. Mekân aynı zamanda Yeşil Ev’in yanında bulunan otopark alanı olarak da biliniyor.

 

Peki, şenlik programında neler var?

 

12:00-13:15- Medya Okuryazarlığı (Moderatör: Nadire Mater)

13:30-14:45- Yeni Medya Düzeni (mi?) (Moderatör: Tolga Çevikel)

15:00-16:15- İnternet Sansürü (Moderatör: Avniye Tansuğ)

16:30-17:45- Medyada Nefret Söylemi (Moderatör: Yasemin İnceoğlu)

18:00-19:15- Dijital Aktivizm (Moderatör: Alper Akyüz ve Erkan Saka)

 

Yeşil Ev’in içerisinde gerçekleştirilecek paneller sırasında şenlik mekânında stant açan alternatif medya portalları hem birbirleri ile irtibata geçme hem de şenliği ziyaret edenlere kendilerini tanıtma imkânını bulacaklar.

 

Sokak sanatçıları Şafak Yüreklik ve Bülent Develi ise gün içinde yapacakları performanslar ile alternatif medya şenliğine alternatif bir bakış açısı kazandıracaklar.

 

Alternatif Medya Şenliği şenlik alanında 20:30 itibarı ile sahne alacak olan Serbest Radikaller grubunun konserinin ardından sona erecek.

 

İletişim için:

Basın telefon : (0212) 244 7780- 0541 693 8994

Adres: İstiklal Cad. Daracık Sok. Beyoğlu / İstanbul

Email[email protected][email protected]

Web:  www.yesilgazete.org

alternatifmedyasenligi.wordpress.com

facebook.com/alternatifmedyasenligi

www.twitter.com/yesilgazete

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.