Spor

Fenerbahçe taraftarı Kaldırım Tribününde

0

PFDK tarafından ilk 2 iç saha maçını seyircisiz oynama cezasına çarptırılan Fenerbahçe değişik bir yöntemle gelir elde edecek.

Fenerbahçe lig öncesi  Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda Ukrayna temsilcisi Shaktar Donetsk bir dostluk maçı yapmış ancak taraftarlanın Aziz Yıldırım’ın tutuklanmasını bahane ederek sahayı işgal etmesi üzerine karşılaşma yarıda kalmıştı. Olaylar sırasında basın mensupları stadda bir süre mahsur kalmış TSYD protesto mahiyetinde bir süreliğine Fenerbahçe maçlarını takip etmeme kararı almıştı.

İlk 2 maçında seyirci; dolayısı ile bilet gelirinden mahrum kalacak Fenerbahçe yönetimi de ilginç bir yöntem uygulama kararı aldı. Yönetim bastıracağı 100 bin adet bileti 10 ve 20’şer tl bedelle satacak. Biletlerin üzerinde “Kaldırım Tribünü” ve “İstasyon Tribünü” ibareleri bulunacak. Yönetim ayrıca biletler üzerine yazacağı bir ibare ile ilgili biletlerin hatıra olarak saklanmasını da temin etme uğraşısı içince.

Fenerbahçe Spor Kulübü Futbol Şubesi hakkında yürütülen şike davası ise henüz sonuçlanmış değil. Son olarak Şampiyonlar Ligine alınmamasına ilişkin kararara itiraz eden kulüp CAS’a başvurmuştu. TFF’ye ilettikleri “Madem ki Şampiyonlar Liginde yokuz o zaman bizi küme düşürün” talebi ise böyle bir talebin şifahen değil yazılı olarak yapılması gerekir yanıtı ile reddedilmişti.

(Yeşil Gazete)

More in Spor

You may also like

Comments

Comments are closed.