GündemManşet

Beyoğlu Belediye Başkanı Gezi Parkı eylemcilerine çağrı yaptı

0

Beyoğlu Belediye Başkanı Misbah Demircan, bu gece yarısı Twitter hesabından Gezi Parkı direnişçilerine barikatları birlikte kaldırma çağrısı yaptı.

“Eyleminiz, müdahale yöntem ve şiddetinden dolayı, başka gençlerimizin de katılımıyla yeni bir boyut kazandı” diyen Demircan “Yaşam kanallarını tıkayan barikatları kaldıralım. Dilerseniz birlikte kaldıralım. İnsanlarımızı, esnafımızı, misafirlerimizi rahatlatalım” dedi.

Demircan’ın mesajı şöyle:

“Beyoğluna kendini ifade etmek için gelen arkadaşım, ağaç ve çevre hassasiyetinizi kutluyorum. İlgili herkes verdiğiniz mesajı aldı. Eyleminiz, müdahale yöntem ve şiddetinden dolayı, başka gençlerimizin de katılımıyla yeni bir boyut kazandı. Eylemin ilk günlerindeki tatsız olaylar başka tatsız olaylara neden oldu. Tahriklerin de etkisiyle, olumsuzluklar boy gösterdi. Tahrip edilmiş otobüsler, yakılmış araçlar, etraftan toplanan atıklarla yollara kurulan barikatlar. Herkesten ORANTILI EMPATİ bekliyorum. 250 bin insanın yaşadığı, 1 milyondan fazla günlük insan sirkülasyonu olan Beyoğlu’nun yaşam kanallarını tıkayan barikatları kaldıralım. Dilerseniz birlikte kaldıralım. İnsanlarımızı, esnafımızı, misafirlerimizi rahatlatalım. Çevreye duyarlı sizlere ve bir tahammül şehri olan Beyoğlu’na yakışan budur. Orantılı Empati. Hep birlikte. Bir an önce başlayalım.”

(Yeşil Gazete)

 

More in Gündem

You may also like

Comments

Comments are closed.