Kültür-SanatManşet

Patricia Arquette’den barış sürecine destek

0

Dünyaca ünlü sinema oyuncusu Patricia Arquette İmralı Açılımı olarak bilinen barış sürecine destek verdi.

32. İstanbul Film Festivali’nin konuğu olarak İstanbul’da bulunan sanatçı sosyal paylaşım sitesi twitter üzerinde hesabından Sırrı Süreyya Önder ile birlikte göründüğü bir fotoğrafı paylaştı.

Arquette fotoğraf ile birlikte, “Türkler ve Kürter arasında 40 yılı aşkın süredir devam eden savaştan sonra geçen hafta başlayan barış sürecinde kilit rol oynayan Sırrı Süreyya Önder ile birarada olmaktan minnettarım” mesajını yazdı.

Arquette, festivalin 29 Mart Cuma akşamı İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapılan açılış törenine de katılmıştı. 32. İstanbul Film Festivali’nde Arquette’in rol aldığı “Erkek Aklı”  (A Glimpse Inside the Mind of Charles Swan III) filmi de gösterilecek.

Emek Sineması için de destek mesajı

Patricia Arquette, 31 Mart Pazar akşamı Emek Sineması’nın “Emek Bizim” platformu tarafından işgal edilmesine de gene twitter üzerinden yazdığı mesaj ile destek verdi.

Ünlü oyuncu #Emekbizim hashtagi ile yazdığı mesajında, “İstanbul, Cumhuriyet kurulduğundan beri ayakta olan en eski sinemasını alışveriş merkezi inşaa edilecek bahanesi ile kaybetmek üzere” yazdı.

Arquette’in twitter adresi: twitter.com/PattyArquette

(Yeşil Gazete)

 

You may also like

Comments

Comments are closed.