Spor

Alex gitti heykeli kaldı yadigar

0

Fenerbahçe’de kadro dışı bırakılan Alex de Souza, sarı-lacivertli kulüple olan sözleşmesinin sona erdiğini açıkladı.

Can Bartu Tesisleri’nden ayrıldıktan sonra Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda bulunan kulüp binasına gelen Brezilyalı futbolcu, burada Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticilerle görüştü. Alex, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, ”Kontratımı sonlandırdım. Hayatımın en üzücü imzası oldu. Fenerbahçe bir oyuncu kaybetti ama bir taraftar kazandı. Her şey için teşekkürler” ifadelerini kullandı.

Sözleşmenin sona erdirildiği borsaya bildirildi

Fenerbahçe Kulübü, futbol takımında kadro dışı bırakılan Alex de Souza ile yolların ayrıldığını açıkladı.

Kulüp binasında Alex ile yapılan toplantının ardından, Brezilyalı futbolcunun sözleşmesinin sona erdirildiği borsaya bildirildi. KAP’a yapılan açıklamada; ”Futbolcumuz Alexsandro De Souza ile bugün yapılan görüşmede, kendisinin takımımıza bugüne kadar olan katkılarından dolayı teşekkür edilerek, sözleşmemiz karşılıklı mutabakat ile bugün itibariyle feshedilmiştir” ifadelerine yer verildi.

2004 yılında Brezilya’nın Cruzerio kulübünden sarı lacivertli takıma transfer olan Alex De Souza geçen  8 yılda tabiri caizse Fenerbahçe’de kırılmadık rekor bırakmadı. Tek rekor hariç. Şu anda takımın teknik direktörü olan Aykut Kocaman’ın Fenerbahçe’nin tarihte en çok gol kaydeden futbolcusu olma rekoru. Bu rekoru kırmasına da 10 gol kalmış iken önce kadro dışı bırakılan ardından sözleşmesi feshedilen ve efsane kaptan Lefter Küçükandonyadis’ten sonra heykeli dikilen ikinci futbolcu olan Alex’ten sonra fenerbahçe taraftarının nasıl bir tavır takınacağı ise merak konusu.

(Yeşil Gazete)

More in Spor

You may also like

Comments

Comments are closed.